woensdag 25 augustus 2010

Het begint te kriebelen ...

Jullie zijn nog heel even thuis, maar wij beginnen ons op school al stilletjes aan voor te bereiden ... nog een paar keer slapen en het is weer zover !
Kriebelt het ook al bij jou ?

Prettige vakantie !!

Bosklas


juni 2010
Een paar sfeerbeelden van een héérlijke tweedaagse !!

We hadden ontzettend veel geluk met het zomerse weer, reisden met de trein, stapten heel wat kilometertjes zelf, hadden een toffe dag op de kinderboerderij, aten onze borden leeg, dansten een bosklasdans, zongen bosklasliedjes, speelden een bosspel, bouwden een kamp, sliepen werkelijk als roosjes en voerden dan nog een kleine show op voor de ouders en toen ... toen werd het vakantie !!

Na een heel geslaagd schooljaar, wens ik jullie allemaal een deugddoende vakantie toe ! Rusten, spelen, hopelijk onder een zomerse zon ... opladen die batterijtjes !!
Geniet ervan en ... tot in september !!

Afwerken

juni 2010

Tijd om alles af te werken ! De laatste oefeningetjes worden gemaakt, de laatste boeken gelezen. Nog wat toetsen en een oudercontact. Een ontzettende drukte met onze jaarlijkse musical. En dan niet te vergeten nog op bosklas ... Door al deze drukte hebben we echt niet veel tijd meer om te bloggen en foto's op te laden, we slapen een minimum aantal uurtjes en proberen om deze apotheose van het schooljaar zo leuk mogelijk te maken !