zondag 20 september 2009

Kort kort kort

Wij deden deze week veel van dit ... en ook van dat !
Maandag : klei-alfabet afsluiten, cijfers schrijven, genieten van onze prachtige tuin en meedoen aan de oorwurm-wedstrijd.
Dinsdag : ons allereerste woordje "ik" ging er in als zoete koek, verder cijfers schrijven, genieten van onze prachtige tuin, insectenproject afwerken.
Woensdag : balspelen in de turnles, gek worden van Wouters vikingverhaal en oefenen op de computer.
Donderdag : nog gekker worden van het nakend vikingbezoek, de hele dag aan niets anders denken (ondanks de rekenles, ons tweede woordje "maan" en al de andere dingen die we die dag deden), overal de viking zien (hoewel die er nog niet is), 's middags thuis niet veel willen eten om de "viekkies" straks komen en dan uiteindelijk 100% genieten van de echte Viking op school, er ontzettend veel vragen aan stellen, zijn maliƫnkolder eens passen, ons helemaal inleven in het Vikingbestaan en dan naar huis vertrekken vol Viking-verhalen !
Vrijdag : nazuchten over de Viking, veel van "maan" oefenen, tellen en cijfers oefenen, knippen en plakken, vlinders bekijken en bespreken, samen in het forum keihard zingen en dan vrolijk het weekend in !

Een weekje Onze Bijenkorf in het kort !
U bent er nog nooit geweest, zegt u ? Dan moet u dringend eens langskomen !!

Geen opmerkingen: